Представяме ви новия ни сингъл и видео 'From Black'

3 ноември 2017


Скъпи приятели, с огромна радост ви представяме най-новия сингъл и видео - "From Black", със специалното участие на Иван Иванов (Velian)! Парчето е част от едноименния албум, който излиза само след броени седмици, а видеклипът е дело на екипа на "PartyTr1p Br0s", с режисьор Никола Копаров, продуценти Иван Иванов и Никола Копаров, и оператор Петър Димов. В главната роля е прекрасната Димитра Георгиева. Самото видео е заснето широкоформатно в 4K на три локации. Резултатът е мрачна история с въздействаща кинематография и усещане за истински филм.Ювиги разкриват обложката на "From Black"!

28 септември 2017


С радост ви представяме обложката и траклиста на новия ни студиен албум - "From Black"! Творбата е продължение на EP-то "Come What May", а артъуркът отново е дело на нашия барабанист Спаз Генев. Албумът ще излезе на 23 ноември тази година, а подробностите можете да следите всекидневно на нашата Facebook страница!


From Black album cover.jpg

  1. We Die Alone
  2. Hell Rains Down
  3. Leading the Blind
  4. Come What May
  5. Riddle
  6. All You Need is Less
  7. My Inner Darkness
  8. From Black


Тракинг, микс и мастеринг: "Студио Балканджи"

Със специалното участие на Боян Бояджиев - китара, "Come What May" и Иван Иванов (Velian) - вокали, "From Black"


Ювиги ще свирят на рождения ден на Metal Hangar 18

15 октомври 2017


Ювиги ще бъдат част от 10-тия рожден ден на Metal Hangar 18! Ще споделим сцената с още четири жестоки български банди - Fragments of Existence, Velian, Eufobia и Fyeld - 15 октомври, Mixtape 5 B-side!

Повече подробности можете да прочетете на сайта на Metal Hangat 18, както и да се присъедините към събитието във Facebook!
Ювиги се присъединяват към Capidava Rock Fest 2017

23 юли 2017


Ювиги се присъединяват към Capidava Rock Fest 2017, който ще се проведе между 21-23 юли край крепостта Капидава, Румъния! Ще имаме удоволствието да споделим сцената с нашите приятели от Velian, Odd Crew, Drive Your Life, както и няколко страхотни румънски банди.


Гледайте новото ни видео 'Leading the Blind'

22 май


Щастливи сме да ви представим новия сингъл и видео към парчето "Leading the Blind"! Записът е направен в студио "Балканджи", а работата по самото видео е дело на екип, включващ Никола Копаров - режисьор, Венелин Бакалов - оператор и Любомила Клисуранова - стилист. Монтаж, постобработка и ефекти - Никола Копаров.Гледайте новото лайв видео "Riddle"

7 ноември 2016


Представяме ви "Riddle - Live at Joy Station"! Записът е направен по време на концерта ни в "Joy Station", София през април тази година! Напомняме ви, че до началото на есенното ни мини-турне остават броени дни, а шоуто с гръцките ни приятели Sunlight на 11 ноември в "Rock Bar Fans" ще бъде повече от специално!Ювиги с мини-балканско турне през есента

19 октомври


Ювиги ще направят серия концерти в България, Сърбия, Македония и Гърция тази есен. Групата ще представи както най-доброто от досегашните си издания, така и изцяло нов материал от продължението на Come What May.

Първият концерт е на 11 ноември в "Rock Bar Fans", София. Специални гости на събитието са гърците Sunlight, за които това ще бъде и начало на европейското им турне.


Ето и разписанието:

11.11 - София (България), "Rock Bar Fans" + Sunlight (Гърция)

12.11 - Ниш (Сърбия), "Black Stage" + Drioma (Македония) & Rage Against the Komsije (Сърбия)

03.12 - Куманово (Македония), "Agora" + Drioma (Македония)

17.12 - Солун (Гърция), "Silver Dollar"

АРХИВ »